Nie ma to jak bawełniane ubrania - przyjemne dla skóry i zapewniające duży komfort. Z bawełny z domieszką elastanu uszyłyśmy modny T-shirt plus size Lorient, który możesz nosić do casualowych stylizacji, ale też jako sportową bluzkę na siłownie lub spacer z pupilem. Krótkie rękawy, okrągły dekolt i prosty krój to gwarancja najwyższej wygody, która chcemy Ci zapewnić. Klasyczny kolor biały ze złotymi ananasami będzie uzupełnieniem wielu modnych stylizacji. Twój styl, Twoje zasady. Noś się po swojemu.
LAPRIM to wspólne dziecko projektantów ubrań XXL oraz małej, polskiej szwalni. Wypróbowałyśmy na sobie setki fasonów. Doskonale wiemy, co powinna maskować, a co eksponować idealna odzież plus size. Miękkie, przewiewne, trwałe materiały łączymy z nieśmiertelnymi krojami. Prawdopodobnie nigdy nie wyjdą z mody. W końcu same je stworzyłyśmy, bo naszym zdaniem, piękno nie zna granic.
Skład materiału:
98% bawełna
2% elastan
Specyficzne kody

Zamawiając ten produkt teraz, otrzymasz od nas gratis:
- Bestsellerowy E-book "Piękna w rozmiarze PLUS SIZE" o wartości 37 zł.
- Kupon rabatowy wartości 15 zł na następne zakupy w sklepie Fenii.pl. Możesz wykorzystać go samodzielnie lub podarować bliskim.
Sprawdź dlaczego jesteśmy bezkonkurencyjni

4 Opinie
5.00Ładna i wygodna bluzeczka w piękny, letni wzór :) Bardzo dobrze się nosi, jest niesamowicie wygodna. Prałam ją już kilka razy i nic się złego nie stało. Polecam wszystkim :)
Super model, bardzo dobry gatunkowo materiał, idealnie sprawdza się na co dzień, polecam zakup
kupuję w różnych sklepach i tu też mi się podoba, na przykład ten T-shirt dostałam po 3 dniach - jestem z niego zadowolona :D
nareszcie macie T-shirty, fajny materiał i te ananasy słodko wyglądają, dziękuję za szybką realizację zamówienia :)