- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
Koszulowe bluzki plus size mają to do siebie, że pasują do każdej stylizacji. Stwórz więc dowolny image z bluzką dla puszystej Morisot, którą uszyłyśmy z najwyższej jakości wiskozy z domieszką poliestru. Materiał jest hipoalergiczny, przyjemny dla skóry i przewiewny. Bluzka XXL nie posiada kołnierza, ale nie pozbawia jej to eleganckiego looku. Świetnie wygląda zestawiona z dżinsami lub spodniami w kant. Dzięki bluzce Morisot stworzysz niesztampową stylizacje do pracy, na egzamin lub na zakupy rodzinne.
Bluzka jest dłuższa, dzięki czemu nie będzie się podciągać podczas siadania. Możesz ją włożyć w spodnie lub nosić luźno; wszystko zależy od tego, czy chcesz podkreślić węższą talię czy zatuszować większy obwód brzucha. Luźne rękawy o długości ¾ nie krępują ruchów. Bluzka posiada subtelne v-kształtne wycięcia w okrągłym dekolcie, dzięki któremu w subtelny sposób pokażesz dekolt. Niższa część rozcięcia jest zapinana na pasujące kolorystycznie guziczki. Pionowe paseczki w kolorze białym i granatowym optycznie wysmuklą sylwetkę.
Modelka ma 172 cm wzrostu i prezentuje egzemplarz rozmiarze 42.
Skład materiału:
70% wiskoza + 30% poliester
Specyficzne kody
Napisz recenzję
Zamawiając ten produkt teraz, otrzymasz od nas gratis:
- Bestsellerowy E-book "Piękna w rozmiarze PLUS SIZE" o wartości 37 zł.
- Kupon rabatowy wartości 15 zł na następne zakupy w sklepie Fenii.pl. Możesz wykorzystać go samodzielnie lub podarować bliskim.
Sprawdź dlaczego jesteśmy bezkonkurencyjni
W tej samej kategorii
- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
Koszula Shirley 3/4 w paski czerwono-granatowe plus size XXL do pracy
- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
- Wyprzedaż!
- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
- Wyprzedaż!
- Brak w magazynie
- Brak w magazynie
6 Opinie
4.83Bluzka z powodzeniem zastępuje koszulę. Szkoda tylko, że nie jest rozpinana do końca, do samego dołu. Ale poza tym wszystko ok. Bluzka jak i sklep na plus :)
zawsze znajdę tutaj coś fajnego i w dobrej cenie, nie od chińczyka, fajnie, że nie sprzedajecie jakiś szmatek z zza granicy, tylko polskie ubrania :) a bluzka świetnie się nosi
koszula bez zastrzeżeń. noszę ją do pracy jak i na co dzień. Dziękuję za szybką wysyłkę. pozdrawiam. Danuta
Bardzo wygodna i ładna koszula, pasuje do wszystkich spodni na różne okazję, byłam mile zaskoczona szybką wysyłką, polecam
Bluzka Super,materiał bardzo miły, starannie uszyta, rozmiar odpowiedni z tabela,kolorjak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
początkowo nie było mojego rozmiaru, ale otrzymałam powiadomienie mailem jak tylko znowu koszula była dostępna i bez wahania kupiłam. cena praktycznie nie różni się od tej, jaką widać w sieciówkach albo prywatnych sklepach. Polecam serdecznie!