- Wyprzedaż!

Indeks: FEN-M-SAN-054
PayPo - Kupujesz teraz, płacisz za 30 dni. Bez dodatkowych kosztów. Gwarancja Ochrony Kupującego.
Darmowa dostawa! - już od 449 zł.
Jakość potwierdzona prestiżowym certyfikatem Perla Class 109 - wszystkie produkty szyjemy w Polsce.
100% szybkich zwrotów - mierz ubrania w domu bez skrępowania i odsyłaj je dowoli
Modna bluzka dla puszystej o zaokrąglonym dole jest bardzo modnym i wygodnym elementem kobiecej garderoby. W modzie plus size stawiamy na dobry jakościowo materiał pozwalający skórze oddychać, więc do uszycia prezentowanego modelu użyłyśmy wiskozy z domieszką poliestru. Tkanina jest wytrzymała i dobrze się nosi. Okrągły dekolt wykończony łezką subtelnie podkreśli linię obojczykową i odwraca uwagę od problematycznych części sylwetki. Bluzkę plus size w klasycznej odsłonie czerni możesz założyć do wielu stylizacji casualowych oraz eleganckich. Rękaw o długości 3/4 wykończony został ozdobnymi tasiemkami, które tworzą mankiet.
Modelka ma 172 cm wzrostu i prezentuje egzemplarz rozmiarze 42.
Skład materiału:
70% wiskoza + 30% poliester
- Bestsellerowy E-book "Piękna w rozmiarze PLUS SIZE" o wartości 37 zł.
Skład: 92% poliester, 8% elastan
Skład materiału:
Skład materiału:
95% bawełna + 5% elastan
Skład materiału:
95% bawełna + 5% elastan
Skład materiału: 70% wiskoza, 30% poliester
Skład materiałowy: 92% poliester, 8% elastan
Skład materiału: 95% bawełna, 5% elastan
Skład: 92% poliester, 8% elastan
Skład materiału:
8 Opinie
5.00Właśnie takiej bluzki szukałam. Elegancka, czarna i delikatnie dłuższa. Wygląda dobrze w każdej stylizacji. Moja ulubiona bluzka do pracy :)
Piękna klasyczna bluzeczka. Jest miła i przyjemna w dotyku, ma idealną długość. 5/5
Tunika w klasycznym czarnym kolorze, idealnie sprawdza się na różne okazje, bardzo dobry jakościowo materiał, polecam
Podpinam się pod pozostałe pozytywne komentarze. Bluzka godna polecenia. A.
bluzka bez zastrzeżeń, rozmiar wybrałam po sprawdzeniu tabeli więc bluzka jest na mnie dobra, a kilka razy w innych sklepach nadziałam się na inne rozmiarówki i teraz wszystko sprawdzam, kolor nie spłowiał po praniu, więc bluzka warta ceny
super bluzka i błyskawiczna wysyłka, dla mnie bomba i fajny sklep
Elegancka tunika, klasyczny kolor, super sprawdza się na różne okazję, polecam
fajna klasyczna bluzka. dobrze, że nie opina sylwetki. plus za modne wiązania na rękawach.